ONZICHTBARE LUIDSPREKERS 

SLEEK MINIMALIST HIGH QUALITY AUDIO 

WE BUILD STEALTH AV SOLUTIONS

Bij Stealth Acoustics geloven we dat een goed audio- en videosysteemontwerp wordt bereikt met een strakke en minimalistische esthetiek

dit in combinatie met hoogwaardige componenten en prestaties, om de schoonheid en essentie van de architecturale stijl in uw huis of bedrijf volledig vast te leggen. Stealth Acoustics levert de hoogste kwaliteit, onzichtbare of verborgen AV-oplossingen in een steeds groeiende markt.

Nu hoeft u geen tegemoetkoming te doen aan kwaliteit om een ​​discreet systeem te hebben dat bij uw design past!

LinearResponseG™ full-range, high-output onzichtbare luidsprekers bevatten gepatenteerde Stealth-technologie om toonaangevende geluidskwaliteit en uitgebreide basrespons te bieden, terwijl de lelijke roosters en omvangrijke dozen van traditionele luidsprekers worden geëlimineerd.

Onze bekroonde lijn van volledig onzichtbare Made In America-luidsprekers en subwoofers, maakt gebruik van spuitgegoten frames, low-profile high-power conuswoofers, neodymium-tweeters en crossover-netwerken om ongeëvenaarde warmte, realisme en diepte van geluid te leveren.

Van voorgrondmuzieksystemen tot thuisbioscopen; van directiekamers tot vergaderzalen. Stealth biedt u de meest performante en best klinkende familie van totaal onzichtbare architecturale luidsprekers die er ter wereld verkrijgbaar zijn.

De StingRay is het vlaggenschip van de outdoorlijn van Stealth Acoustics en biedt een indrukwekkend natuurgetrouw geluid met een hermetisch afgesloten luidspreker voor alle weersomstandigheden. De StingRay is perfect voor buitentheaters, patio's en maritieme omgevingen, of overal waar buiten een robuust, full-range geluid gewenst is.

Gemaakt van ABS-kunststof en doordrenkt met glasvezel voor hoge prestaties en een lange levensduur.

De Stingray is het ideale product voor toepassingen waar de ruimte beperkt is of een onopvallende luidspreker vereist is.

Stealth Patio Theater (SPT) is de absolute toekomst van high-end filmisch entertainment buitenshuis, voor huizen, hotels, jachten, enz.

De bekroonde Stealth Patio Theater maakt gebruik van een volledig intrekbaar, grootformaat, ultrahelder, 16:9-formaat high resolution LED-scherm met Stealth Acoustics-buitenluidspreker, gekoppeld aan een unieke weerbestendige behuizing.

Stealth Patio Theater is ook een perfecte oplossing voor outdoor entertainment zonder alle problemen die gepaard gaan met projectorsystemen.

Stealth Patio Theater zal zijn kijkers zeker tevreden stellen, vooral op klaarlichte dag.